top of page
Image by Chan Young Lee

INSCHRIJVEN

VOL

BTYS | Tweedaagse retraite

25 en 26 oktober 2024 te Zuid-Korea

Ontdek de laatste kans op deze unieke retreat in Seoul! Door onverwachte beschikbaarheid kunnen we enkele plekken vrijgegeven. Grijp nu je kans en schrijf je in!

Let op: inschrijven betekent niet automatisch deelname. De definitieve selectie wordt snel bekendgemaakt. Mis deze mogelijkheid niet en reserveer jouw plek voor dit bijzondere evenement. 
Wil jij je gelijk inschrijven? Dat kan onderaan deze pagina.

Wil jij op de wachtlijst komen voor de retreat dan kun je hiervoor een mail sturen naar contact@dosoo.nl vermeld hierin jouw volledige naam, adres en telefoonnummer.

De ruimte op de wachtlijst is beperkt en geeft geen garantie op deelname.

Tweedaagse retreat

Bij deze unieke ervaring hoort een compleet programma speciaal afgestemd op het reisgezelschap. We zullen een programma vullen met activiteiten en bezienswaardigheden die goed aansluiten op het doel van deze reis: verbinden met jezelf en je geboorteland. We kunnen nog niet alles vrijgeven over de inhoud van het programma, maar wat we wel alvast kunnen delen is dat we twee opstellingsdagen gaan faciliteren die door niemand anders dan Hilbrand Westra (grondlegger van het opstellingenwerk met geadopteerden) wordt begeleid. Hij is oprichter van de school voor systemisch bewustzijn, de eerste opsteller die inmiddels al vele opstellingsdagen en -weekenden heeft neergezet. Dit houdt in dat hij opstellingswerk doet met geadopteerden, maar ook met vele andere doelgroepen en instanties. 

Het zijn dagen waar opstellingswerk en momenten van bezinning elkaar afwisselen. De retraite zal plaatsvinden op een speciale locatie in de natuur. Een bijzondere en uitzonderlijke kans om opstellingswerk op geboortegrond te mogen ervaren.

De Back to your S(e)oul rootsreis is gericht op volwassen geadopteerden die in Zuid-Korea zijn geboren. Voor de geadopteerden die verder willen kijken dan naar het adoptiestuk in hun leven en de verbinding willen aangaan met hun afkomst en afstamming. 

 

Op 25 en 26 oktober 2024 zal de tweedaagse gaan plaatsvinden. Je kan op twee manieren aanmelden hiervoor:

 1. Je neemt deel aan de rootsreis, hierbij zit de tweedaagse retraite volledig inbegrepen. (Hiervoor kan je nog NIET aanmelden)

 2. Je meld je alleen aan voor de tweedaagse retraite en komt op eigen gelegenheid naar Seoul.

Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk starten met de aanmeldingstermijn voor de rootsreis. De laatste formaliteiten worden op dit moment afgehandeld daarvoor. 

Voor degenen die zich alleen voor de tweedaagse willen aanmelden is die mogelijkheid er nu. 

 

Belangrijk om te weten:

 1. Je hoort zelf een ticket te boeken

 2. Eigen vervoer naar locatie te regelen

 3. Inschrijving voor de tweedaagse retraite houdt niet in dat je automatisch deelneemt aan de retraite.

 4. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk en er is een beperkt aantal plekken voor de wachtlijst. 

 5. Na bevestiging van deelname zal de factuur worden verstuurd. De kosten voor de retraite maken wij zo snel mogelijk bekend.

 6. Annuleren kan tot drie maanden voor data. Hierna gelden de annuleringsvoorwaarden.

Het team

De algehele begeleiding voor, tijdens en na de reis zal verzorgd worden door Dong Mi en Soorien. Beide zijn opgeleide AFC-coaches en hebben ruim 5 jaar ervaring in coaching én reizen naar Zuid-Korea.

 

De twee opstellingsdagen worden begeleid door Hilbrand Westra, de grondlegger van systemisch werk in het adoptieveld. In de afgelopen jaren hebben zij gezamenlijk meerdere Adoptee retreats georganiseerd. Meerdaagse retraites met opstellingenwerk voor geadopteerden. Het bekende team zal hierbij aanwezig zijn.

Het team kijkt ernaar uit om samen met gelijkgezinden hun geboorteland te omarmen en te verkennen.

Praktische en belangrijke informatie

BACK TO YOUR S(E)OUL | Tweedaagse retraite

Verbinden met jezelf en je geboorteland

 

Een tweedaagse retraite in Zuid-Korea onder begeleiding van coaches die gespecialiseerd zijn in afstand, afkomst en adoptie. 

 • Wanneer: 25 en 26 oktober 2024

 • Hoelang: 2 dagen

 • Kosten: worden begin 2024 bekend gemaakt

Factuur wordt in 2024 verstuurd en je bevestiging van deelname zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

BTYS | Tweedaagse retraite
BTYS | Tweedaagse retraite
132 DAGEN TOT EVENEMENT
Wanneer
25 okt 2024, 09:00 – 26 okt 2024, 17:00
Waar
Zuid-Korea,
Zuid-Korea
bottom of page