top of page

do 17 okt

|

Zuid-Korea

BTYS | Rootsreis

Een reis door het land waar je geboren bent, waar je jouw voorouders, cultuur en bloed mee deelt. Het kan een verlangen, een wens of een lang vooruitgeschoven droom zijn.

Registratie is afgesloten
contact@dosoo.nl
BTYS | Rootsreis
BTYS | Rootsreis

Tijd en locatie

17 okt 2024, 09:00 – 29 okt 2024, 19:21

Zuid-Korea

Over het evenement

BTYS ROOTSREIS 

Een reis door het land waar je geboren bent, waar je jouw voorouders, cultuur en bloed mee deelt. Het is niet zomaar een exotisch reisje, het is een onvergetelijke ervaring.

Het kan een verlangen, een wens of een lang vooruitgeschoven droom zijn. De verbinding met Zuid-Korea opzoeken en de Koreaanse cultuur leren kennen samen met gelijkgezinden onder begeleiding van coaches die gespecialiseerd zijn in afkomst, afstand en adoptie.

Een aantal weken geleden hebben wij al een klein stukje van het reisprogramma bekend gemaakt, een tweedaagse opstellingen retreat onder begeleiding van Adoptieopstellingen grondlegger Hilbrand Westra. Een bijzondere en uitzonderlijke kans om opstellingswerk op geboortegrond te mogen ervaren. Maar naast dit unieke event hebben wij nog meer op het programma staan.

De dagen zullen gevuld zijn met gevarieerde activiteiten en bezienswaardigheden die goed aansluiten op het doel van deze reis: verbinden met jezelf en je geboorteland. We willen inhoudelijk niet direct alles vrijgeven, maar ons enthousiasme weerhoudt ons er niet van om toch wat onderdelen uit te lichten de komende tijd!

Voor nu kunnen we in elk geval al iets heel speciaals delen.

Samen met stichting AFC Nederland waar wij beiden werkzaam zijn is er achter de schermen druk gewerkt aan subsidies aanvragen bij het ministerie. Met groot genoegen mogen wij mededelen dat dit gelukt is en we voor deze reis gebruik kunnen maken van de aangevraagde subsidie.

Omdat wij als AFC coaches aanwezig zijn bij de BTYS Rootsreis én Retreat kunnen wij de ondersteuning bieden die deze reis zo waardevol en uniek maakt. De subsidie helpt ons om deze beleving zo toegankelijk mogelijk te maken voor diegenen die met ons hun persoonlijke reis willen aangaan.

De BTYS belevenis is pas over een jaar, maar niet getreurd. De reis begint al voor het vertrek. Om een veilige bedding en vertrouwde groepsdynamiek te creëren organiseren wij voorafgaand aan de reis twee ontmoetingen in Nederland om elkaar alvast te leren kennen en verwachtingen met elkaar te delen. Deze dagen zijn op zaterdag 25 mei 2024 en op zaterdag 14 september 2024, de locatie volgt nog.

Wil je meer lezen en weten over de BTYS Rootsreis en het team? Bekijk dat hier (link naar de site)

Praktische info

Wanneer: 17 oktober 2024 t/m 29 oktober 2024

Hoelang: 13 dagen incl. reisdagen

Kosten: rond de € 3.350 euro (inclusief: vliegticket, overnachtingen, vervoer, activiteiten, twee opstellingsdagen, ontbijt & diner, twee bijeenkomsten voor de reis en professionele begeleiding).

Kennismaking: 25 mei en 14 september 2024 (locatie volgt zsm). Dit is een verplicht onderdeel.

Let op, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Na inschrijving wordt jouw deelname bevestigd na een aanbetaling van 10% van het totaal bedrag.

Deel dit evenement

bottom of page