top of page

vr 25 okt

|

Zuid-Korea

BTYS | Tweedaagse retraite

Een tweedaagse retraite in Zuid-Korea die begeleid zal worden door niemand anders dan Hilbrand Westra (grondlegger van het opstellingenwerk met geadopteerden) wordt begeleid.

BTYS | Tweedaagse retraite
BTYS | Tweedaagse retraite

Tijd en locatie

25 okt 2024, 09:00 – 26 okt 2024, 17:00

Zuid-Korea, Zuid-Korea

Over het evenement

Tweedaagse retraite

Een tweedaagse retraite in Zuid-Korea die begeleid zal worden door niemand anders dan Hilbrand Westra (grondlegger van het opstellingenwerk met geadopteerden) wordt begeleid. Hij is oprichter van de school voor systemisch bewustzijn, de eerste opsteller die inmiddels al vele opstellingsdagen en -weekenden heeft neergezet. Dit houdt in dat hij opstellingswerk doet met geadopteerden, maar ook met vele andere doelgroepen en instanties.

Het zijn dagen waar opstellingswerk en momenten van bezinning elkaar afwisselen. De retraite zal plaatsvinden op een speciale locatie in de natuur. Een bijzondere en uitzonderlijke kans om opstellingswerk op geboortegrond te mogen ervaren.

De Back to your S(e)oul rootsreis is gericht op volwassen geadopteerden die in Zuid-Korea zijn geboren. Voor de geadopteerden die verder willen te kijken dan naar het adoptiestuk in hun leven en de verbinding willen aangaan met hun afkomst en afstamming.

Op 25 en 26 oktober 2024 zal de tweedaagse gaan plaatsvinden. Je kan op twee manieren aanmelden hiervoor:

  1. Je neemt deel aan de rootsreis, hierbij zit de tweedaagse retraite volledig inbegrepen. (Hiervoor kan je nog NIET aanmelden)
  2. Je meld je alleen aan voor de tweedaagse retraite en komt op eigen gelegenheid naar Seoul.

Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk starten met de aanmeldingstermijn voor de rootsreis. De laatste formaliteiten worden op dit moment afgehandeld daarvoor.

Voor degenen die zich alleen voor de tweedaagse willen aanmelden is die mogelijkheid er al.

Belangrijk om te weten:

  1. Je hoort zelf een ticket te boeken
  2. Eigen vervoer naar locatie te regelen
  3. Inschrijving voor de tweedaagse retraite houdt niet in dat je automatisch deelneemt aan de retraite. Bij grote belangstelling zal op basis van inloting jouw deelname bepaald worden.
  4. Inschrijven kan tot 25  januari 2024 en er is een beperkt aantal plekken voor de wachtlijst.
  5. Na bevestiging van  deelname zal de factuur worden verstuurd.
  6. Annuleren kan tot drie maanden voor data. Hierna gelden de annuleringsvoorwaarden.

LET OP! Er zijn een beperkt aantal plekken vrij.

Deel dit evenement

bottom of page