top of page

GROEPSREIS

“Sharing adventures means enjoying them 100% more.”

BTYS 2025

Er volgt een korte uitleg over waarom een groepsreis en welke voorwaarden hierbij behoren;

Welkom bij BTYS 2025, waar we streven naar onvergetelijke groepsreiservaringen. Voordat je met ons op reis gaat, willen we graag duidelijkheid verschaffen over wat een groepsreis bij ons inhoudt en welke betekenis het heeft voor jou als deelnemer.

Een groepsreis bij BTYS is een reis in groepsverband, waarbij de deelnemers gezamenlijk naar het land van herkomst afreizen. Het vertrek en de terugkeer vinden op dezelfde dag plaats, waardoor de groep een hechte eenheid vormt. Het is belangrijk te benadrukken dat er geen afwijkingen mogelijk zijn in dit gezamenlijke vertrekschema. Tijdens de activiteiten van de groepsreis zijn omstanders die niet deelnemen aan de groep niet welkom. In je vrije tijd is er ruimte om je eigen afspraken of activiteiten te plannen.

Het vertrek is niet slechts een moment van samenkomst; het is een kans voor de groep om elkaar al eerder te ontmoeten. We begrijpen dat terugkeren naar het geboorteland emoties kan oproepen, en daarom hebben we deze ontmoeting geïntegreerd om de deelnemers de gelegenheid te geven elkaar alvast een beetje te leren kennen en te werken aan de groepsveiligheid.

Wij hebben aandachtig geluisterd naar de verzoeken van onze reizigers tijdens de voorbereidingen van onze eerste reis. Hoewel wij begrip hebben voor individuele behoeften, is het cruciaal om de groepsdynamiek en uniformiteit van onze groepsreis te behouden. We willen jullie vragen begrip te tonen voor het feit dat we bepaalde grenzen stellen en bewaken met betrekking tot individuele verzoeken.

Het is belangrijk te benadrukken dat ons doel altijd is geweest om een gezamenlijke reiservaring te bieden, waarbij deelnemers gelijke voorwaarden delen. Hoewel we begrijpen dat dit niet altijd aan ieders individuele wensen voldoet, is het essentieel om de integriteit van de groepsreis te behouden.

Binnen onze reis kunnen we geen aanpassingen maken met betrekking op de vliegtickets, hotels, vervoer of het reisschema dat wij hebben opgesteld. Echter, het is van belang te realiseren dat bij het kiezen voor een groepsreis bepaalde consequenties horen.

Wij hopen op jullie begrip en medewerking in deze aangelegenheid. Samen creëren we een reiservaring die ons allen verrijkt en verbindt.

bottom of page