top of page
Image by Dušan veverkolog

INSCHRIJVEN

Gesloten

BTYS | Rootsreis
17 t/m 29 oktober 2024 te Zuid-Korea

Een reis door het land waar je geboren bent, waar je jouw voorouders, cultuur en bloed mee deelt. Het kan een verlangen, een wens of een lang vooruitgeschoven droom zijn. De verbinding met Zuid-Korea opzoeken en de Koreaanse cultuur leren kennen samen metmedegeadopteerden  onder begeleiding van coaches die vanuit ervaringsprofessionaliteit gespecialiseerd zijn in, afstand en adoptie.

 

Een aantal weken geleden hebben wij al een klein stukje van het reisprogramma bekend gemaakt, het gaat om een tweedaagse opstellingen retreat onder begeleiding van Adoptieopstellingen grondlegger Hilbrand Westra. Een bijzondere en uitzonderlijke kans om systemisch opstellingswerk op geboortegrond te mogen ervaren. Maar naast dit unieke evenement hebben wij nog meer op het programma staan.

 

De dagen zullen gevuld zijn met gevarieerde activiteiten en culturele bezienswaardigheden die goed aansluiten op het doel van deze reis: verbinden met jezelf en je geboorteland. We willen inhoudelijk niet direct alles prijsgeven maar ons enthousiasme weerhoudt ons er niet van om toch wat programmaonderdelen uit te lichten de komende tijd!

Voor nu kunnen we in elk geval al iets heel speciaals delen met jullie.

Samen met stichting Adoptee & Foster Care (AFC) waar wij beiden werkzaam zijn is er achter de schermen druk gewerkt aan subsidies aanvragen bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Met groot genoegen kunnen wij mededelen dat dit gelukt is en we voor deze reis gebruik kunnen maken van de aangevraagde subsidie.

Omdat wij als AFC coaches aanwezig zijn bij de BTYS Rootsreis én Retreat kunnen wij de ondersteuning bieden die deze reis zo waardevol en uniek maakt. De subsidie helpt ons om deze beleving zo toegankelijk en laagdrempelig mogelijk te maken voor diegenen die met ons hun persoonlijke reis willen aangaan. 

 

De BTYS belevenis is pas over een jaar en vindt in oktober 2024 plaats maar niet getreurd. De reis begint al voor het daadwerkelijke vertrek. Om een veilige bedding en vertrouwde groepsdynamiek te creëren organiseren wij voorafgaand aan deze reis twee ontmoetingen in Nederland om elkaar alvast te leren kennen en verwachtingen voor deze rootsreis met elkaar te delen. Deze dagen zijn op zaterdag 25 mei 2024 en op zaterdag 14 september 2024, de locatie volgt nog.

Wil je meer lezen en weten over de BTYS Rootsreis en het team? Bekijk dat hier.

 

Praktische info

Wanneer: 17 oktober 2024 t/m 29 oktober 2024

Duur: 13 dagen incl. reisdagen

Kosten: rond de € 2.400 euro (inclusief: vliegticket, overnachtingen, vervoer, activiteiten, twee opstellingsdagen, twee bijeenkomsten voor de reis en professionele begeleiding). 

Kennismaking: 25 mei en 14 september 2024 dit is een verplicht onderdeel. (locatie volgt zsm)

Leeftijd: vanaf 21+ jaar

 

𝘓𝘦𝘵 𝘰𝘱, 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘪𝘯𝘴𝘤𝘩𝘳𝘪𝘫𝘷𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘯𝘰𝘨 𝘨𝘦𝘦𝘯 𝘨𝘢𝘳𝘢𝘯𝘵𝘪𝘦 𝘰𝘱 𝘥𝘦𝘦𝘭𝘯𝘢𝘮𝘦. 𝘡𝘰𝘥𝘳𝘢 𝘥𝘦 𝘪𝘯𝘴𝘤𝘩𝘳𝘪𝘫𝘧𝘱𝘦𝘳𝘪𝘰𝘥𝘦 𝘪𝘴 𝘣𝘦ë𝘪𝘯𝘥𝘪𝘨𝘥 𝘬𝘳𝘪𝘫𝘨𝘦𝘯 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘨𝘦ï𝘯𝘵𝘦𝘳𝘦𝘴𝘴𝘦𝘦𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘪𝘭 𝘮𝘦𝘵 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘩𝘶𝘯 𝘥𝘦𝘦𝘭𝘯𝘢𝘮𝘦.

 

𝘐𝘯𝘴𝘤𝘩𝘳𝘪𝘫𝘷𝘦𝘯 𝘬𝘢𝘯 𝘵/𝘮 10 𝘯𝘰𝘷𝘦𝘮𝘣𝘦𝘳 2023. 𝘋𝘶𝘴 𝘴𝘤𝘩𝘳𝘪𝘫𝘧 𝘫𝘦 𝘴𝘯𝘦𝘭 𝘪𝘯, 𝘸𝘢𝘯𝘵 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘱𝘳𝘦𝘵 𝘬𝘢𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘷𝘳𝘰𝘦𝘨 𝘨𝘦𝘯𝘰𝘦𝘨 𝘣𝘦𝘨𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯!

 

𝘕𝘢 𝘣𝘦𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘨𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘥𝘦𝘦𝘭𝘯𝘢𝘮𝘦 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘳𝘦𝘪𝘴, 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘦𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯𝘣𝘦𝘵𝘢𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 15% 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘵𝘰𝘵𝘢𝘢𝘭 𝘣𝘦𝘥𝘳𝘢𝘨 𝘰𝘷𝘦𝘳𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘈𝘍𝘊 𝘕𝘦𝘥𝘦𝘳𝘭𝘢𝘯𝘥. 𝘏𝘪𝘦𝘳𝘮𝘦𝘦 𝘣𝘦𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘨𝘥 𝘫𝘦 𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘦𝘭𝘯𝘢𝘮𝘦 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘳𝘰𝘰𝘵𝘴𝘳𝘦𝘪𝘴.

Let op, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deze plekken zijn alleen toegankelijk voor geadopteerde Koreanen woonachtig in Nederland. Dit in verband met de subsidieverstrekking vanuit Nederlandse ministerie. 

Het team

De algehele begeleiding voor, tijdens en na de reis zal verzorgd worden door Dong Mi en Soorien. Beide zijn opgeleide AFC-coaches en hebben ruim 5 jaar ervaring in coaching én reizen naar Zuid-Korea.

 

De twee opstellingsdagen worden begeleid door Hilbrand Westra, de grondlegger van systemisch werk in het adoptieveld. In de afgelopen jaren hebben zij gezamenlijk meerdere Adoptee retreats georganiseerd. Meerdaagse retraites met opstellingenwerk voor geadopteerden. Het bekende team zal hierbij aanwezig zijn.

Het team kijkt ernaar uit om samen met gelijkgezinden hun geboorteland te omarmen en te verkennen.

Praktische en belangrijke informatie

BACK TO YOUR S(E)OUL | Tweedaagse retraite

Verbinden met jezelf en je geboorteland

 

De Back to your S(e)oul rootsreis is gericht op volwassen geadopteerden die in Zuid-Korea zijn geboren.

  • Wanneer: 17 t/m 29 oktober 2024

  • Hoelang: 13 dagen incl. de reisdagen

  • Kosten: € 2.400,- euro

Factuur wordt na bevestiging deelname verstuurd en binnen 10 werkdagen moet de aanbetaling van 15% van het totaal bedrag, worden overgemaakt.

INSCHRIJVEN

BTYS | Rootsreis
BTYS | Rootsreis
Wanneer
17 okt 2024, 09:00 – 29 okt 2024, 19:21
Waar
Zuid-Korea
bottom of page