top of page
DS22.Dong Mi 2022.jpeg

Dong Mi,

Writer

Een heuse woordenkunstenaar. Weet tot in detail de pakkende woorden te gebruiken en luistert naar de wensen van de dromenjager. 

Dong Mi schrijft vanuit haar hart. Ze transformeert jouw teksten tot een volwaardig verhaal zonder jouw schrijfstijl en persoonlijkheid daarbij uit het oog te verliezen. 

Naast taalvaardig is ze een verbinder, creatief van geest en heeft ze vele nieuwe ideeën om met DoSoo op te gaan zetten.

Dong Mi is buiten DoSoo Creator ook AFC Coach, moeder en heeft als freelance writer voor verschillende opdrachtgevers (content)teksten geschreven en backoffice ervaringen opgedaan.

  • LinkedIn
  • Instagram
202309 sue.jpg

Soorien,

Webdesign & Content

Zij weet als geen ander hoe belangrijk het is om eigen te blijven. Met haar brein weet ze door de woorden en gesprekken al snel welke kant ze op wil. Soorien kan snel schakelen en haalt binnen korte tijd de kern naar boven.

Ze is naast authentiek en daadkrachtig ook een creatieve duizendpoot en draagt met recht de achternaam Zeldenrust. Als Soorien ergens voor gaat, dan geeft ze alles. Niet alleen met webdesign, maar ook tijdens de activiteiten. 

Soorien is buiten DoSoo Creator ook een duizendpoot in haar moederschap, werkzaam als AFC coach en werkt voor haar eigen onderneming Soo Bijzonder.

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page