top of page

vr 18 okt

|

Incheon

BTYS | Back to your S(e)oul

Verbinden met jezelf en je geboorteland

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
BTYS | Back to your S(e)oul
BTYS | Back to your S(e)oul

Tijd en locatie

18 okt 2024, 10:00 – 29 okt 2024, 10:00

Incheon, Incheon, Zuid-Korea

Over het evenement

BACK TO YOUR S(E)OUL

Verbinden met jezelf en je geboorteland

Een reis terug naar je geboortegrond. Het kan een verlangen, een wens of een lang vooruitgeschoven droom zijn. Maak het waar met de rootsreis Back to your S(e)oul. Samen met mede geadopteerden uit Korea de verbinding met je afkomst, het land en de cultuur opzoeken. Twaalf dagen rondreizen door Zuid-Korea onder begeleiding van coaches die gespecialiseerd zijn in afstand, afkomst en adoptie en al meerdere malen naar dit prachtige land zijn afgereisd.

Voor wie?

De Back to your S(e)oul rootsreis is gericht op volwassen geadopteerden die in Zuid-Korea zijn geboren. Voor de geadopteerden die verder willen te kijken dan naar het adoptiestuk in hun leven en de verbinding willen aangaan met hun afkomst en afstamming. Of dit nu je eerste of inmiddels vijfde reis is, dat maakt niet uit. Ook wij weten inmiddels met al onze reiservaringen naar Korea en de fase van ons persoonlijke proces dat elke reis een nieuwe beleving is. Elk bezoek aan je geboorteland is een verrijking en toevoeging op het verbinden met jezelf. En ook wij beleven elke keer opnieuw nieuwe uitdagingen, teleurstellingen of vallen we terug in een herkenbaar patroon. Dat het er bewust mag zijn en dat we het kunnen delen met gelijkgezinden maakt het draaglijker en alsnog een verrijking op het hele proces.

Waarom alleen met geadopteerden?

Uit ervaring weten wij als geadopteerden dat een reis naar ons thuisland de nodige lading en emoties met zich mee kan brengen. Dat het een extra last kan zijn om alle extra rollen die je in Nederland hebt mee te nemen tijdens deze bijzondere reis. Je hoeft tijdens deze reis niet een vader/ moeder, een zoon/ dochter van een (adoptie)ouder of een partner te zijn. Tijdens de Back to your S(e)oul rootsreis draait het puur om jou. Wie kan dat beter begrijpen dan een mede geadopteerde?

Een unieke ervaring

Wat maakt deze reis zo uniek en anders dan andere rootsreizen? Een reis naar je thuisland is intensief en kan een rollercoaster zijn vol emoties en gevoelens waarvan je soms niet begrijpt waarom je lijf reageert zoals het doet. Voor, tijdens en na de reis zal je hierin professioneel begeleid en ondersteund worden door coaches die hierin gespecialiseerd zijn en ervaring hebben met het afreizen naar Zuid-Korea. We bieden je een vangnet en een luisterend oor waar nodig. Daarmee bieden we de ruimte om onbezorgd te kunnen genieten van de tijd die je doorbrengt in ons geboorteland en er een onvergetelijke reis van te maken. Samen met je medereizigers creëren en delen we een veilige groepsdynamiek waarbij iedere deelnemer vrij is om op eigen tempo te verbinden, te verkennen en te ontdekken.

Het programma

Bij deze unieke ervaring hoort een compleet programma speciaal afgestemd op het reisgezelschap. We zullen een programma vullen met activiteiten en bezienswaardigheden die goed aansluiten op het doel van deze reis: verbinden met jezelf en je geboorteland. We kunnen nog niet alles vrijgeven over de inhoud van het programma, maar wat we wel alvast kunnen delen is dat we twee opstellingsdagen gaan faciliteren die door niemand anders dan Hilbrand Westra (grondlegger van het opstellingenwerk met geadopteerden) wordt begeleid. Het zijn dagen waar opstellingswerk en momenten van bezinning elkaar afwisselen. De retraite zal plaatsvinden op een speciale locatie in de natuur. Een bijzondere en uitzonderlijke kans om opstellingswerk op geboortegrond te mogen ervaren.

Kennismaking

Het programma start al voor vertrek. Om een veilige bedding en vertrouwde groepsdynamiek te creëren organiseren wij voorafgaand aan de reis twee ontmoetingen om elkaar alvast te leren kennen en verwachtingen met elkaar te delen. Deze dagen zijn op zaterdag 25 mei 2024 en op zaterdag 14 september 2024, de locatie volgt nog.

Het team

De algehele begeleiding voor, tijdens en na de reis zal verzorgd worden door Dong Mi en Soorien. Beide zijn opgeleide AFC-coaches en hebben ruim 5 jaar ervaring in coaching én reizen naar Zuid-Korea. De twee opstellingsdagen worden begeleid door Hilbrand Westra, de grondlegger van systemisch werk in het adoptieveld. In de afgelopen jaren hebben zij gezamenlijk meerdere Adoptee retreats georganiseerd. Meerdaagse retraites met opstellingenwerk voor geadopteerden.

Het team kijkt ernaar uit om samen met gelijkgezinden hun geboorteland te omarmen en te verkennen.

Praktische info

Wanneer: 18 oktober 2024 t/m 29 oktober 2024

Hoelang:  12 dagen incl. reisdagen

Kosten: rond de € 4.700 euro (inclusief: vliegticket, overnachtingen, vervoer, activiteiten, twee opstellingsdagen, ontbijt & diner, twee bijeenkomsten voor de reis en professionele begeleiding)

Kennismaking: 25 mei en 14 september 2024

Tickets

  • Aanbetaling BTYS

    Met de aanbetaling heb jij gegarandeerd een plek tijdens de Back to your S(e)oul reis.

    € 650,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page