top of page

di 22 okt

|

Seoul

BTYS | Tweedaagse retraite

Verbinden met jezelf en je geboorteland

Tickets niet beschikbaar
Helaas
BTYS | Tweedaagse retraite
BTYS | Tweedaagse retraite

Tijd en locatie

22 okt 2024, 09:00 – 23 okt 2024, 17:00

Seoul, Seoul, Zuid-Korea

Over het evenement

BACK TO YOUR S(E)OUL

Verbinden met jezelf en je geboorteland

Voor wie?

De Back to your S(e)oul rootsreis is gericht op volwassen geadopteerden die in Zuid-Korea zijn geboren. Voor de geadopteerden die verder willen te kijken dan naar het adoptiestuk in hun leven en de verbinding willen aangaan met hun afkomst en afstamming. Of dit nu je eerste of inmiddels vijfde reis is, dat maakt niet uit. Ook wij weten inmiddels met al onze reiservaringen naar Korea en de fase van ons persoonlijke proces dat elke reis een nieuwe beleving is. Elk bezoek aan je geboorteland is een verrijking en toevoeging op het verbinden met jezelf. En ook wij beleven elke keer opnieuw nieuwe uitdagingen, teleurstellingen of vallen we terug in een herkenbaar patroon. Dat het er bewust mag zijn en dat we het kunnen delen met gelijkgezinden maakt het draaglijker en alsnog een verrijking op het hele proces.

Het programma

Wij kunnen alvast vertellen dat er twee opstellingsdagen worden gefaciliteert die door niemand anders dan Hilbrand Westra (grondlegger van het opstellingenwerk met geadopteerden). Het zijn dagen waar opstellingswerk en momenten van bezinning elkaar afwisselen. De retraite zal plaatsvinden op een speciale locatie in de natuur. Een bijzondere en uitzonderlijke kans om opstellingswerk op geboortegrond te mogen ervaren.

Het team

De algehele begeleiding voor, tijdens en na de reis zal verzorgd worden door Dong Mi en Soorien. Beide zijn opgeleide AFC-coaches en hebben ruim 5 jaar ervaring in coaching én reizen naar Zuid-Korea. De twee opstellingsdagen worden begeleid door Hilbrand Westra, de grondlegger van systemisch werk in het adoptieveld. In de afgelopen jaren hebben zij gezamenlijk meerdaagse retraites met opstellingenwerk voor geadopteerden georganiseerd. 

Het team kijkt ernaar uit om samen met gelijkgezinden hun geboorteland te omarmen en te verkennen.

Praktische info

Wanneer: 22 en 23 oktober 2024

Kosten: € 350,- excl btw, twee opstellingsdagen, ontbijt & diner en met 1 overnachting

Begeleiding: Hilbrand Westra

Assistentie: 

Locatie:

Deel dit evenement

bottom of page