top of page
Image by Dušan veverkolog

INSCHRIJVEN

OPEN

BTYS | Rootsreis
30 sep t/m 14 oktober 2025 te Zuid-Korea

Wat een betoverend vooruitzicht! Op dit moment zijn we als een stel enthousiaste bijen bezig met de laatste puntjes op de 'i' voor onze allereerste reis naar Zuid-Korea met een fantastische groep van 11 deelnemers. Maar weet je wat nog cooler is? We kunnen je nu al met volle overtuiging vertellen: in 2025 gaan we het gewoon weer doen! Ja, je leest het goed. En raad eens? Jij kunt erbij zijn!

Wat wij tot nu toe al hebben geleerd van de reis en wat wij belangrijk vinden om te delen is om kort stil te staan bij de groepsreis. Wat houdt het in en waar ga jij je committent? Dat lees je hier. En als je na het lezen hiervan nog steeds denkt; "Ik wil ook mee op deze geweldige reis vol avontuur en ontdekkingen," dan heb je geluk! Houd je agenda vrij, pak je koffer alvast half in (we hebben nog even), en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring in het prachtige Zuid-Korea. De reis van je dromen wacht op je, en we kunnen niet wachten om samen herinneringen te maken die een leven lang meegaan!

Met boeiende activiteiten en culturele bezienswaardigheden in petto die perfect aansluiten op het doel van deze reis: verbinding met jezelf en je geboorteland.

Wat deze reis nog specialer maakt, is de samenwerking met Stichting Adoptee & Foster Care (AFC), waar wij beiden werkzaam zijn. Achter de schermen is er hard gewerkt aan subsidies van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, en met trots kunnen we melden dat we deze subsidie hebben verkregen. Hierdoor kunnen we de BTYS Rootsreis toegankelijk en laagdrempelig maken voor iedereen die met ons deze persoonlijke reis wil aangaan.

Hoewel de BTYS-belevenis pas in oktober 2025 plaatsvindt, begint de reis nu al. Om een veilige bedding en vertrouwde groepsdynamiek te creëren, organiseren wij voorafgaand aan de reis drie ontmoetingen in Nederland op zaterdag 24 mei 2025 en zaterdag 13 september 2025. Hier kunnen we elkaar leren kennen en verwachtingen voor de rootsreis delen. De exacte locatie volgt binnenkort.

Voor meer details over de BTYS Rootsreis en ons team, kun je [hier](link) terecht.

We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk hoofdstuk toe te voegen aan ons reisavontuur!

Praktische info

  • Wanneer: 30 september 2025 t/m 14 oktober 2025

  • Duur: 15 dagen incl. reisdagen

  • Kosten: rond de €2.995 euro (inclusief vliegticket, overnachtingen, vervoer, activiteiten)

  • Verplichte kennismaking: 24 mei en 13 september. Noteer deze data alvast in je agenda! En de terugkomdag is op 22 november

Belangrijk: Je kunt je aanmelden tot en met 27 september 2024. Na bevestiging van deelname ontvang je een factuur voor de aanbetaling van 15% van het totaalbedrag via AFC Nederland. 

Let op, het aantal beschikbare plekken is beperkt en exclusief voor geadopteerde Koreanen woonachtig in Nederland vanwege de Nederlandse subsidieverstrekking.

Mocht je vragen hebben of meer willen weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen deze bijzondere reis te maken en te delen in de prachtige ervaringen die ons te wachten staan.

Het team

De algehele begeleiding voor, tijdens en na de reis zal verzorgd worden door Dong Mi en Soorien. Beide zijn opgeleide AFC-coaches en hebben ruim 5 jaar ervaring in coaching én reizen naar Zuid-Korea.

 

De twee opstellingsdagen worden begeleid door Hilbrand Westra, de grondlegger van systemisch werk in het adoptieveld. In de afgelopen jaren hebben zij gezamenlijk meerdere Adoptee retreats georganiseerd. Meerdaagse retraites met opstellingenwerk voor geadopteerden. Het bekende team zal hierbij aanwezig zijn.

Het team kijkt ernaar uit om samen met gelijkgezinden hun geboorteland te omarmen en te verkennen.

Praktische en belangrijke informatie

BACK TO YOUR S(E)OUL | Tweedaagse retraite

Verbinden met jezelf en je geboorteland

 

De Back to your S(e)oul rootsreis is gericht op volwassen geadopteerden die in Zuid-Korea zijn geboren.

  • Wanneer: 30 september t/m 14 oktober 2025

  • Hoelang: 15 dagen incl. de reisdagen

  • Kosten: € 2.995,- euro *

Om je plaats te bevestigen, vragen wij vriendelijk om binnen 10 werkdagen na ontvangst van de factuur de aanbetaling van 15% van het totaalbedrag over te maken. Deze aanbetaling is cruciaal om je plek veilig te stellen en verdere logistieke stappen te kunnen ondernemen.

Gelieve ook aandacht te besteden aan de formulieren die samen met de factuur worden verstuurd. Deze documenten dienen op dezelfde termijn te worden ingeleverd. Mocht dit niet binnen de gestelde datum plaatsvinden, behouden wij ons het recht voor om de aanmelding te annuleren.

We begrijpen dat planning soms uitdagend kan zijn, maar het tijdig completeren van deze stappen helpt ons om alles soepel te laten verlopen en de reis voor te bereiden op alle deelnemers.

* kosten zijn excl. de toeslagen (bijv. verblijfstaksen). Hou er rekening mee dat je de kamer met een reisgenoot deelt. Dit is om de kosten zo laag mogelijk te houden en het gangbaar te maken voor iedereen.

INSCHRIJVEN

BTYS | Rootsreis
BTYS | Rootsreis
Wanneer
17 okt 2024, 09:00 – 29 okt 2024, 19:21
Waar
Zuid-Korea
bottom of page